Nye opmærkede postkasser

Nu er alle postkasser afrenset for gamle rester af mærkesedler og lignende – og forsynet med nye navnelabels og etageangivelser, så vi håber at brevduer og andre omdelere kan hitte rede i adresseringen og fylde de korrekte postkasser.

Desværre overlevede ikke alle ”Reklamer Nej Tak” operationen og måtte derfor lide ”ACETONE” døden. Derfor bedes I være opmærksomme på – eventuelt – at bestille nye labels. Hvis I selv vil påklæbe label, SKAL den placeres som alle øvrige (dvs til højre for låsen). I er også velkomne til at aflevere labels, som I måtte modtage til enten Svend Hansen eller Jens Kabell. Så sørger vi for opklæbning.

Fremadrettet vil vi gerne bede om, at vi får oplysning om ændringer i beboersammensætningen, så sørger vi for at holde ”designlinien”.

REKLAMER – SE HER:

Vi havde håbet på, at vi blot kunne skaffe nogle nye klistermærker (Nej tak til alt, Nej-tak+, Nej-tak) til udskiftning af de til dels hærgede labels. Det kan desværre ikke lade gøre, da det er den enkelte beboer, som skal bestille nyt mærke. Hvis der IKKE er label på lågen vil man modtage alle reklamer og gratisaviser

Du finder flere informationer på følgende links:

  1. Jeg ønsker INGEN reklamer eller INGEN reklamer og gratisaviser (Aarhus onsdag/Aarhus Nord) (Brun eller blå mærkat) https://taenk.dk/raadgivning/markedsfoering/nej-tak-til-reklamer-i-din-postkasse
  1. Jeg ønsker KUN gratis aviser OG reklamer fra bestemte selvvalgte forretninger via ”Nej-tak plus” ordningen (Brun mærkat) https://minetilbud.dk/Nej_Tak_Plus/hvad-er-nej-tak-plus
Scroll to Top