Ejendommen og dens faciliteter

Parkering: Aflåst parkeringskælder med automatisk port og 31 parkeringspladser.Fra parkeringskælderen er der niveaufri adgang til Siloettens kælder samt til cykelkælderen, hvor beboerne også har mulighed for at opbevare større genstande som altanmøbler, sportsudstyr, o. lign.

Postkasser: Ved indgangen til parkeringskælderen findes postkasser til samtlige boliger.

Kælder: Kælderen indeholder et rummeligt indgangs- og opholdsparti. Der findes desuden aflåst depotrum til hver bolig. Kælderen indeholder desuden fælles gildesal og køkken med tilhørende badeværelse. Dette kan også fungere som separat lejlighed for overnattende gæster til Siloettens beboere. Fra parkeringskælderen er der niveaufri adgang til rummelig cykelkælder.

Affald: Ud for hver bolig findes affaldsskakt til husholdningsaffald. Skakten er med affaldssug, som forhindrer lugtgener. I parkeringskælderen er opstillet affaldstrailere og beholdere til alt ikke-husholdningsaffald.

Elevator: Fra hovedindgangen og kælderen er der adgang til elevator og trappe. Elevatoren er en stor KONE elevator, som kan transportere beboere fra kælder til top på under et minut

Tagterrasse: Den 100 m2 store tagterrasse i 40 meters højde er til fri afbenyttelse for Siloettens beboere. Fra terrassen er der en fantastisk panoramaudsigt over bl.a. Aarhus-bugten, Kalø, Mols Bjerge og Samsø. Terrassen er til fri afbenyttelse for Siloettens beboere og deres gæster.

Park: For alle Siloettens beboer og gæster er der fri afbenyttelse af det tilhørende parkområde med belagte stier og beplantning. I parken er der indlagt terrasser. Desuden er der et stort, grønt område, så der er mulighed for boldspil o. lign.

Scroll to Top